Danmark taler sammen

Vær med i samtalen i butikken

I maj og oktober 2019 lagde en række Coop-butikker lokaler og gryder til initiativet ”Danmark taler sammen”, hvor borgere mødes for at tale sammen over et måltid mad.

Bag tiltaget står Coop og ENIGMA - Museum for Post, Tele og Kommunikation, og visionerne er store: vi skal genoplive samtalen og blive bedre til at lytte til hinanden.

I uge 20 og uge 41 i 2019 lagde en række Coop-butikker over hele Danmark hus til samtaler om andet og meget mere end aftensmaden og mælkepriserne.

Med initiativet Danmark taler sammen satte Coop og ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation – for anden gang strøm til den lokale dialog og fik danskerne til at tale mere sammen om, hvad der betyder noget for dem.

Coops medlemmer inviteres inden for til en samtalemenu for både børn og voksne, som fastlægges lokalt, og som sættes i spil hen over en gryderet, så aftensmaden er på plads, og snakken kan gå.

 

Sådan foregår det

Arrangementet foregår i butikken i åbningstiden, varer halvanden time og man melder sig til i sin lokale butik. Der vil blive serveret et fælles måltid mad til max 50 kroner. Alle - store som små - er velkomne.

 

Hvor foregår det?

Se hvilke butikker, der valgte at invitere borgerne inden for i seneste omgang "Danmark taler sammen" i uge 41 på listen nedenfor. 

Vil du høre om muligheden for et lignende arrangement i din egen Coop-butik? Så kan du kontakte formanden for din lokale butik.